Miért válasszuk a falpanelt a lakásfelújítás kapcsán?

Miért éppen a falpanel?

 

Számos témát feldolgoztunk már a lakásfelújításon belül és mindig arra törekedtünk, hogy megtaláljuk vásárlóink számára a legköltséghatékonyabb megoldásokat. A mai napon is egy ilyen terméket szeretnénk a felújítók figyelmébe ajánlani, ami nem más, mint a falpanel. Egy mutatós, méretre vágható és olcsó megoldás, melyet nagyon könnyen fel tudunk helyezni mi is, ezzel teljesen új színt és megjelenést adva a választott helyiségünknek. Legyen szó a konyháról, fürdőszobáról vagy a nappaliról, ez mindig kitűnő választást fog jelenteni. Szerencsére számos színben és stílusban megtalálható nálunk ez a termék is, aminek további előnyeiről és egyszerű felhelyezéséről szeretnénk egy kicsit mesélni. Tartson a Festék Csodákkal és sajátítson el pár hasznos ismeretet ennek kapcsán!

Mire lesz szükségünk a felhelyezés során?

 

Festek-csodak-metro-csempe.jpg

A lépések:

1. Mérőszalaggal mérjük le, hogy mekkora területet szeretnénk befedni. Az értékekből ki tudjuk számolni azt, hogy pontosan hány falpanelre lesz szükségünk. Azonban figyeljünk arra, hogy legalább 10%-os ráhagyással számoljunk az alakítgatások és illesztések miatt.
 
2. Lentről felfelé, saroktól befelé haladva helyezzük fel sorban a panelelemeket, az illesztések mentén pedig vágjuk le szikével a felesleges részeket.
 
3. Ragasztóval kenjük be a széleket, illetve 4-5 ponton a falpanel közepét is annak érdekében, hogy a ragasztás fennmaradjon.
 
4. Precízen, mégis határozottan nyomjuk a falhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a síkra és vízszintesben is legyen. A széleket külön nyomkodjuk le, a levágott részeket által hagyott szabad helyeket pedig töltsük ki ragasztóval.
 
5. A gyors száradásnak köszönhetően szinte azonnal lehet is használni az új falat.
 
 
A felhelyezés ilyen egyszerű és gyors, pár óra alatt új külsőt adhatunk a teljes nappalinknak vagy a konyhánknak. Ez egy olcsó és praktikus megoldás lehet mindenki számára, akik szeretnének egy kis frissítést az otthonukban, de nem szeretnének több százezret rászánni a munkálatokra. Nem kell kivitelező szakembert fogadni, bárki fel tudja tenni ezeket az elemeket és az illesztések is egyszerűen megoldhatók. Választékunkban számos falpanel megtalálható, melyekhez egy kis inspirációval szeretnénk szolgálni!
 
 
 
27d.jpg WHITE UNIT       
 28d.jpg  GREYSTONE
 4394a0c2-eef5-4686-9a59-d9a25ca80a21.jpg  NATURAL SHALE
 _vyrp15_10Sandstone-Slate1.jpg  SANDY SHALE