KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L - Festékek - Falfestékek - Színes falfestékek - Akzo - Fe...
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L

KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L

(Nettó ár: 3.717 Ft)
4.720 Ft
1.487 Ft/L 1.888 Ft/L
Raktáron
[Készlet: 1 DB]
 DB 
Cikkszám: 8459

Rövid leírás :

Legfontosabb információ

- Fény: Matt

- Kiadósság: 14 m2/L

- Száradási idő: 2-4 óra

- Rétegek: 2



Termék tulajdonságok

- Kiváló színtartósság

- Könnyű felhordás

- Mosható

- Kiváló fedőképesség



Termék leírása

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.



Felhasználás

A festéshez használjon rövidszőrű Dulux hengert. A festék ecsettel vagy airless szórással is felhordható, a festékszóró gép használati utasításainak megfelelően. Használat előtt jól keverje meg a festéket. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el (28 nap elteltével, az MSZ EN 13300 norma szerint).



Biztonság



Figyelmeztetés

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!



Tippek & Trükkök



A felület előkészítése

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, új vakolás esetén a felület 3-4 hét után festhető. A felületről távolítsa el a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló, táskásodó, vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Várjon, míg megszárad a festék, és ha nincs megelégedve az eredménnyel, az 1-3 pontokat ismételje meg.



Tárolás

+5°C és +30°C között, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között

Jellemzők :

Kiszerelés 2,5l
Márka Dulux
Szín Zöld színei
Megosztás   
f t
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L
KIF Dulux NSZ ébredő rét 2,5L